Αεροπορικά εισιτήρια για Αγία Πετρούπολη

Αεροπορικά εισιτήρια για Αγία Πετρούπολη

Γιατί να πάτε στην Αγία Πετρούπολη

Το απόλυτο μεγαλείο και η ιστορία της αυτοκρατορικής πρωτεύουσας της Ρωσίας δεν παραλείπουν ποτέ να εκπλήξουν, αλλά αυτή είναι επίσης μια πόλη με επαναστατικό πνεύμα.

Πόλη των Τσάρων

Η δημιουργία του Μεγάλου Πέτρου με δυτική όψη, η Αγία Πετρούπολη προοριζόταν από την ίδρυσή της ως επίδειξη της αυξανόμενης θέσης της αυτοκρατορικής Ρωσίας στον κόσμο. Συντονισμένη από τους διαδόχους του Πέτρου, οι οποίοι χρησιμοποίησαν πλήθος Ευρωπαίων αρχιτεκτόνων για να προσθέσουν υπέροχα παλάτια και καθεδρικούς ναούς στη διάταξη της πόλης, η Αγία Πετρούπολη έγινε η πρωτεύουσα της βιτρίνας των Ρομανόφ και η πρώτη μεγάλη, σύγχρονη πόλη της Ρωσίας. Η πρωτεύουσα μπορεί να επέστρεψε στη Μόσχα μετά την επανάσταση, αλλά παρά όλα όσα της έχει ρίξει η ιστορία, η Αγία Πετρούπολη εξακολουθεί να αισθάνεται την αυτοκρατορική πόλη με την ιστορική της καρδιά σε μεγάλο βαθμό παγωμένη στο χρόνο.

Βενετία του Βορρά

Είτε κάνετε κρουαζιέρα κατά μήκος των κομψών καναλιών, διασχίζετε μία από τις 342 γέφυρες της πόλης, είτε απλώς τις παρακολουθείτε να υψώνονται το καλοκαίρι πάνω από τον πανίσχυρο ποταμό Νέβα τη νύχτα για να επιτρέψετε στα πλοία να περάσουν, δεν είστε ποτέ μακριά από το νερό. Αγία Πετρούπολη. Αυτό έχει κάνει την πόλη να μην εκπλήσσει τις συγκρίσεις με τη Βενετία, αλλά οι ομοιότητες δεν σταματούν εκεί: περπατώντας γύρω από το ιστορικό κέντρο θα αποκαλυφθούν κανάλια που περιστοιχίζονται από ιταλικές επαύλεις και διαλύονται από εντυπωσιακές πλατείες στολισμένες με μπαρόκ και νεοκλασικά παλάτια. Βόρεια του κέντρου της πόλης υπάρχουν επίσης παρθένες παραλίες που περιβάλλουν τον Κόλπο της Φινλανδίας.

Artistic Powerhouse

Η Αγία Πετρούπολη είναι ένας σχεδόν ασυναγώνιστος θησαυρός τέχνης και πολιτισμού. Μπορείτε να περάσετε μέρες στο Ερμιτάζ, βλέποντας τα πάντα, από αιγυπτιακές μούμιες μέχρι τον Πικάσο, ενώ το Ρωσικό Μουσείο, απλωμένο σε τέσσερα πολυτελή παλάτια, είναι ίσως η καλύτερη συλλογή ρωσικής τέχνης στον κόσμο. Προσθέστε σε αυτό τις παγκοσμίου φήμης συναυλίες μπαλέτου, όπερας και κλασικής μουσικής στις περίφημες αίθουσες παραστάσεων και μια σειρά από μεγάλα μουσικά φεστιβάλ τους καλοκαιρινούς μήνες, και δεν θα κολλήσετε για πολιτιστική τροφή. Σύγχρονη τέχνη είναι επίσης διαθέσιμη στο φανταστικό Μουσείο Erarta, στο Street Art Museum και στην πολυσύχναστη σκηνή των γκαλερί.

Πόλη όλων των εποχών

Οι λευκές νύχτες του καλοκαιριού είναι θρυλικές: ο βόρειος ήλιος μόλις βυθίζεται κάτω από τον ορίζοντα. Το γλέντι ξεκινά τον Μάιο, με πάρκα και κήπους να πρασινίζουν με ανθισμένα δέντρα και κορυφώνονται στα μέσα Ιουνίου, όταν τα φεστιβάλ τεχνών του θεάματος γεμίζουν αίθουσες συναυλιών και ολόκληρη η πόλη φαίνεται να γλεντάει όλη τη νύχτα. Είναι η πιο πολυσύχναστη εποχή για επίσκεψη και τα πλήθη μπορεί συχνά να είναι υπερβολικά. Αλλά ο Piter, όπως είναι γνωστός με στοργή η πόλη, είναι εξίσου όμορφος στις αρχές της άνοιξης, το χρυσαφένιο φθινόπωρο ακόμα και τον χειμώνα: οι ουρανοί μπορεί να είναι μολυβένιοι και το έδαφος καλυμμένο με χιόνι, αλλά ο πολιτισμός εξακολουθεί να εκθαμβώνει και να απολαμβάνει.

θα βρω αεροπορικά εισιτήρια από Ελλάδα για Αγία Πετρούπολη;

Ναι, υπάρχει η δυνατότητα να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια από την Ελλάδα για την Αγία Πετρούπολη. Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις μεταξύ Ελλάδας και Αγίας Πετρούπολης, συμπεριλαμβανομένων των Aegean Airlines, S7 Airlines και Rossiya Airlines. Η ακριβής διαθεσιμότητα και οι τιμές των πτήσεων θα εξαρτηθούν από τις ημερομηνίες ταξιδιού, καθώς και από την αεροπορική εταιρεία, τη διαδρομή και την κατηγορία κράτησης που θα επιλεγεί.

Για να βρείτε διαθέσιμες πτήσεις και να συγκρίνετε τιμές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μηχανή αναζήτησης πτήσεων όπως το TicketsWe η Google Flights, ή το Expedia. Αυτές οι πλατφόρμες σάς επιτρέπουν να αναζητάτε πτήσεις με βάση τις προτιμώμενες ημερομηνίες ταξιδιού, την αεροπορική εταιρεία και άλλες προτιμήσεις και θα σας παρέχουν μια λίστα με τις διαθέσιμες πτήσεις και τις τιμές από διάφορες αεροπορικές εταιρείες. Επιπλέον, είναι πάντα καλή ιδέα να επικοινωνείτε απευθείας με την αεροπορική εταιρεία για να επιβεβαιώσετε τα τρέχοντα προγράμματα πτήσεων και τυχόν ταξιδιωτικούς περιορισμούς ή απαιτήσεις που μπορεί να ισχύουν.