Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισητήρια ticketswe®

Το ticketswe είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης αεροπορικών εισιτηρίων. Συγκρίνουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές πτήσεων κατόπιν αιτήματός σας και στη συνέχεια σας κατευθύνουμε για αγορές στους επίσημους ιστότοπους αεροπορικών εταιρειών και πρακτορείων.
Το κόστος του αεροπορικού εισιτηρίου που βλέπετε στο ticketswe είναι τελικό. Καταργήσαμε όλες τις κρυφές υπηρεσίες και τα πλαίσια ελέγχου.
Δεν πουλάμε αεροπορικά εισιτήρια, αλλά σας βοηθάμε να βρείτε τα φθηνότερα. Ειναι δωρεάν.

αεροπορικά εισητήρια

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android.

Φθηνά αεροπορικά εισητήρια, ξενοδοχεία και ενοικίαση αυτοκινήτων με το ticketswe.

ticketswe

Αεροπορικές εταιρείες- πτήσεις και προσφορές

Εξερεύνηση προς Πόλεις

Οδηγίες Covid-19 προς τους ταξιδιώτες.

Προσαρμοζόμαστε όλοι στην κατάσταση που αντιμετωπίζουμε λόγω του COVID-19. Δείτε παρακάτω κάποιες οδηγίες με βάση τις αποφάσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης:

  • Τα ταξίδια εντός Ελλάδας, πραγματοποιούνται κανονικά, με αναπροσαρμογές στο πρόγραμμα πτήσεων λόγω της απαγόρευσης των μετακινήσεων. Οι επιβάτες επιτρέπεται να ταξιδεύουν εφόσον φέρουν επίσημο χαρτί που πιστοποιεί ότι το ταξίδι πραγματοποιείται για λόγους υγείας, επιστροφή στον τόπο κατοικίας, για επαγγελματικούς λόγους και για επανένωση οικογενειών. Επίσης όλοι οι στρατεύσιμοι μπορούν να μετακινούνται αεροπορικώς, προσκομίζοντας το φύλο πορείας τους.

  • Τα ταξίδια από/προς Ελλάδα πραγματοποιούνται κανονικά, με αναπροσαρμογές στο πρόγραμμα πτήσεων λόγω της απαγόρευσης των μετακινήσεων σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Ελλάδα.

  • Όλοι οι επιβάτες διεθνών πτήσεων με προορισμό την Ελλάδα είτε με απευθείας πτήση από το εξωτερικό είτε με πτήση ανταπόκρισης στην Ελλάδα με τελικό προορισμό πάλι εντός Ελλάδας, υποχρεούνται μέχρι και την προηγούμενη ημέρα από την ημέρα της πτήσης αναχώρησής τους, να έχουν συμπληρώσει το Passenger Locator Form (PLF).

  • Από τις 11/11/2020, όλοι οι επιβάτες διεθνών πτήσεων με προορισμό την Ελλάδα, υποχρεούνται εκτός από το να έχουν συμπληρώσει το Passenger Locator Form μέχρι και την προηγούμενη ημέρα από την ημέρα της πτήσης αναχώρησής τους, να φέρουν μαζί τους αρνητικό αποτέλεσμα σε μοριακό τεστ (PCR) για τον COVID-19 το οποίο θα έχουν πραγματοποιήσει κατά τις τελευταίες 72 ώρες πριν την άφιξή τους στην Ελλάδα και θα είναι απαραιτήτως μεταφρασμένο στα αγγλικά. Εξαίρεση αποτελούν τα παιδιά έως 10 ετών .

  • Όλοι οι επιβάτες που ταξιδεύουν από Ελλάδα προς Κύπρο και Ιταλία απαιτείται να φέρουν αρνητικό αποτέλεσμα σε μοριακό τεστ για τον COVID-19.

*Λόγω συχνών αλλαγών στις οδηγίες αυτές συνίσταται στους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν στο εξωτερικό να επικοινωνούν με τα κατά τόπους Προξενεία ή Πρεσβείες ή/και να επισκέπτονται τις επίσημες ιστοσελίδες των Αρμόδιων Αρχών στην χώρα που θέλουν να ταξιδέψουν.

Ταξίδια και κορωνοϊός.

Καλό θα ήταν να…

  • Θα ήταν καλό να επισκεφτείτε τον γιατρό σας για ένα check-up πριν από το ταξίδι σας και όσοι ή όσες λαμβάνουν τακτική φαρμακευτική αγωγή, είναι καλό να προετοιμαστούν αρκετές εβδομάδες πριν το ταξίδι.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε ταξιδιωτική ασφάλιση, σε περίπτωση που δικαιούστε. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για να υποβάλετε αίτηση για Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης, εδώ.
  • Επικοινωνήστε με την αεροπορική εταιρεία, το ταξιδιωτικό πρακτορείο ή την ακτοπλοϊκή εταιρεία που χρησιμοποιείτε, για πιο συγκεκριμένες οδηγίες και τυχόν αλλαγές σε σχέση με τον ταξίδι σας.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις αεροπορικές εταιρείες.

Aegean Airlines

Caribbean Airlines

Qatar Airways

Olympic Air

British Airways

Air New Zealand

Ellinair

China Airlines

Southwest Airlines

Sky Express

Brussels Airlines

EasyJet

Ryanair

Emirates

Wizz Air

Blue Air

Hawaiian Airlines

SriLankan Airlines

Cyprus Airways

Lufthansa

Virgin Australia

Air Canada

Malaysia Airlines

United Airlines

Alitalia

Singapore Airlines

TAP Air Portugal

Air France

SWISS Airlines

Aeroméxico

Austrian Airlines

JetBlue Airways

Spirit Airlines

Avianca

KLM

Icelandair

Το μυστικό βρίσκεται στις συνδυασμένες πτήσεις

Δεν χρειάζεται να ψάχνετε φθηνά αεροπορικά εισητήρια σε διάφορους ιστότοπους. Έχουμε μεριμνήσει για εσάς. θα βρείτε  εδώ αεροπορικά εισητήρια στο ticketswe με Wizzair Ryanair Skyexpress skyscanner. Για αρχή το πρώτο μας μέλημα είναι να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο. Κάντε την κράτηση σε Αεροπορικά εισητήρια στο ticketswe με Wizzair Ryanair Skyexpress skyscanner κ.α με ευκολία και ηρεμία. Αξιοποιήστε, τις Budget Airlines (Lowcost Airlines), στις οποίες συμμετέχει το ticketsweΈχουμε πρόσβαση σε εκατοντάδες αεροπορικές εταιρείες χαμηλού προϋπολογισμού, που δεν είναι προσβάσιμες από άλλες μεγάλες μηχανές αναζήτησης. Έχουμε πρόσβαση στα μεγαλύτερα online ταξιδιωτικά πρακτορεία, ώστε να βρείτε τις καλύτερες προσφορές σε φθηνά αεροπορικά εισητήρια wizzair ryanair κ.α άλλα και συνδυαστικές πτήσεις. Αυτό σημαίνει εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου κατά την οργάνωση του ταξιδιού σας. Όταν θέλετε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι, η ερώτηση που σας έρχεται στο μυαλό είναι μια: “Πού θα βρω φθηνά αεροπορικά εισιτήρια?” και η απάντηση είναι εξίσου μία: στο www.ticketswe.com  

Ticketswe.com © 2022 All Rights Reserved

Scroll to Top