You are currently viewing Ημερήσια εκδρομή από το Μπουένος Άιρες

Ημερήσια εκδρομή από το Μπουένος Άιρες

Το Colonia Del Sacramento είναι μια γραφική μικρή πόλη στην Ουρουγουάη που είναι εύκολο να επισκεφθείτε οδικώς από το Μοντεβιδέο και μπορείτε να την επισκεφθείτε ακόμη και σε μια ημερήσια εκδρομή με πλοίο από το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Ιδρύθηκε το 1680, η Colonia είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις της Ουρουγουάης και η ιστορική της συνοικία είναι αναγνωρισμένο ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO για την αρχιτεκτονική και την ιστορία του.

Είναι ασφαλές, εύκολο και φθηνό να επισκεφθείτε την Colonia σε μια ημερήσια εκδρομή από την Αργεντινή, και εκτός από την απόλαυση αυτής της ωραίας πόλης και ό,τι έχει να προσφέρει, υπάρχει επίσης η καινοτομία να δείτε μια άλλη χώρα ή να ανανεώσετε τη βίζα σας.

Αυτός ο ταξιδιωτικός οδηγός θα σας εξηγήσει πώς να φτάσετε στην Colonia Del Sacramento είτε από το Μπουένος Άιρες είτε από το Μοντεβιδέο, ποιες εκδρομές και ακτοπλοϊκές εταιρείες να χρησιμοποιήσετε και ό,τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε!

 

Colonia Del Sacramento Ουρουγουάη ημερήσια εκδρομή από το Μπουένος Άιρες Αργεντινή Μοντεβιδέο

Colonia Del Sacramento Ουρουγουάη

 

Πού είναι η Colonia Del Sacramento;

Η πόλη Colonia Del Sacramento βρίσκεται στη νοτιοδυτική ακτή της Ουρουγουάης, στραμμένη προς την πόλη του Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Απέχει περίπου 180 χιλιόμετρα οδικώς από το Μοντεβιδέο, την πρωτεύουσα της Ουρουγουάης, ή λιγότερο από 50 χιλιόμετρα οδικώς από το Μπουένος Άιρες.

Πώς να φτάσετε από το Μοντεβιδέο στην Colonia Del Sacramento Ουρουγουάη

Από το Μοντεβιδέο, μπορείτε να φτάσετε στην Colonia με αυτοκίνητο, λεωφορείοή περιοδεία. Η διαδρομή διαρκεί 2 έως 3 ώρες.

Υπάρχουν πολλές εταιρείες λεωφορείων που προσφέρουν αυτό το δρομολόγιο με τακτικές αναχωρήσεις και διαθέτουν κλιματισμό, τουαλέτες και ανακλινόμενα καθίσματα. Μπορείς κλείστε τα εισιτήριά σας εκ των προτέρων στο Bookaway.

Εάν θέλετε να απλοποιήσετε ακόμη περισσότερο τα πράγματα, το GetYourGuide έχει ημερήσιες εκδρομές στην Colonia από το Μοντεβιδέο που περιλαμβάνουν παραλαβή και παράδοση από το ξενοδοχείο και έναν τρίγλωσσο ξεναγό για να σας ξεναγήσει την πόλη Colonia Del Sacramento. Εχουν επίσης ιδιωτικές εκδρομές από το Μοντεβιδέο.

Έχουμε χρησιμοποιήσει το GetYourGuide για πολλές περιηγήσεις και δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο και είναι υπέροχα. Συνιστάται!

Κάνετε κράτηση τώρα: Περιήγηση Colonia από το Μοντεβιδέο / Ιδιωτική περιήγηση

Πώς να φτάσετε από το Μπουένος Άιρες στην Colonia Del Sacramento

Από την Αργεντινή, μπορείτε να φτάσετε στην Colonia με πλοίο από το Μπουένος Άιρες. Το λιμάνι βρίσκεται στο Puerto Madero, για την ακρίβεια, και υπάρχουν πολλές ακτοπλοϊκές εταιρείες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.

Τα πλοία συμβουλεύουν να βρίσκομαι στο λιμάνι 1,5 ώρα πριν από την ώρα αναχώρησης, αν και στην περίπτωσή μου θα ήμουν καλά με λιγότερο από μία ώρα. Είμαι σίγουρος ότι εξαρτάται από την ημέρα.

Όλες οι ακτοπλοϊκές εταιρείες έχουν καθημερινές αναχωρήσεις που πηγαίνουν πέρα ​​δώθε το πρωί και το βράδυ, επομένως η ημερήσια εκδρομή δεν αποτελεί πρόβλημα, αν και είναι καλή ιδέα να κλείσετε τα εισιτήριά σας εκ των προτέρων. Μερικές φορές ξεπουλάνε.

Η διαδρομή με το φέρι είναι ασφαλής, άνετη και ξεκούραστη και διαρκεί μόνο 1,5 ώρα πλεύσης προς κάθε κατεύθυνση. Βρήκα ακόμη και μια πρίζα για να φορτίσω την μπαταρία του τηλεφώνου μου στο δρόμο της επιστροφής στην Αργεντινή.

Η μετανάστευση είναι αρκετά εύκολη και στις δύο πλευρές των συνόρων. Ως πολίτης των ΗΠΑ, δεν χρειαζόμουν βίζα για την Αργεντινή ή την Ουρουγουάη, επομένως ήταν πολύ εύκολο να το κάνω ως ημερήσια εκδρομή, αλλά θυμηθείτε να ελέγξετε τις τρέχουσες απαιτήσεις θεώρησης για την ιθαγένειά σας σε αυτές τις χώρες και μην ξεχάσετε να φέρτε το διαβατήριό σας!

Colonia Del Sacramento Ουρουγουάη ημερήσια εκδρομή από το Μπουένος Άιρες Αργεντινή Μοντεβιδέο

Είναι εύκολο να κάνετε μια ημερήσια εκδρομή από το Μπουένος Άιρες στην Colonia Del Sacramento

 

Το καλύτερο πλοίο από το Μπουένος Άιρες προς την Colonia Del Sacramento

Οι δύο κύριες ακτοπλοϊκές εταιρείες από το Μπουένος Άιρες είναι Buquebus και Colonia Express.

Και οι δύο εκτελούν παρόμοια προγράμματα με το Colonia Del Sacramento και δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα μεταξύ τους, επομένως μπορείτε απλώς να πάτε με οποιαδήποτε εταιρεία έχει διαθέσιμες θέσεις για τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Μια τρίτη επιλογή είναι το SeaCat, αν και δεν φαίνεται να είναι τόσο αρεστά.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων για το Buquebus στο Bookawayή στο Colonia Express Get YourGuide. Το πλεονέκτημα των τελευταίων είναι ότι έχουν επίσης μια περιήγηση με τα πόδια με δίγλωσσο ξεναγό, και μια προαιρετική επίσκεψη στο οινοποιείο.

Είναι επίσης δυνατό να αγοράσετε εισιτήρια στους επίσημους ιστότοπους των ακτοπλοϊκών εταιρειών, αλλά είναι γραμμένα στα ισπανικά και οι ιστότοποι έχουν πολλά σφάλματα, επομένως αυτή είναι μια φορά που είναι πραγματικά πιο εύκολο να κάνετε κράτηση με τρίτες εταιρείες.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Colonia Del Sacramento Ουρουγουάη

Μόλις φτάσετε στην Colonia Del Sacramento, η ιστορική συνοικία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το λιμάνι πορθμείων, και είναι αρκετά μικρό για να περιηγηθείτε σε όλη την περιοχή με τα πόδια. Δεν χρειάζεται καθόλου μεταφορά.

Η Colonia είναι μια ήσυχη και ελκυστική πόλη με πλακόστρωτα δρομάκια, γραφικά παλιά κτίρια και ένα μείγμα πολιτιστικών επιρροών από την Πορτογαλία και την Ισπανία χάρη στην αποικιακή ιστορία της.

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε στην Colonia Del Sacramento:

 • Πύλη & Τείχος της Πόλης. Το πρώτο πράγμα που μπορείτε να δείτε στην Colonia είναι η πέτρινη πύλη του 1745 μ.Χ., η ξύλινη κινητή γέφυρα και ο αμυντικός τοίχος στην είσοδο της ιστορικής συνοικίας. Μπορείτε να ανεβείτε στον τοίχο και να δείτε ένα παλιό κανόνι και μετά να περπατήσετε κατά μήκος του τοίχου για περισσότερη θέα στην προκυμαία.
 • Οδός Στεναγμών. Αυτός είναι ένας από τους πιο φωτογενείς δρόμους της Colonia, με πολύχρωμα παλιά κτίρια και έναν λιθόστρωτο δρόμο.
 • Βασιλική του Μακαριωτάτου. Μια ιστορική καθολική εκκλησία του 1800 με τοξωτές οροφές και άλλη αξιόλογη αρχιτεκτονική.
 • Φάρος Colonia Del Sacramento. Αυτός ο φάρος του 1857 μ.Χ. χτίστηκε στα ερείπια ενός παρεκκλησίου του 17ου αιώνα, της Μονής του Σαν Φρανσίσκο Χαβιέ. Το φως καθοδηγούσε τους ναυτικούς στην ασφάλεια για αιώνες, και εξακολουθεί να λειτουργεί σήμερα. Μπορείτε να πληρώσετε ένα μικρό ποσό σε μετρητά για να ανεβείτε στην κορυφή του πύργου για θέα πάνω από την πόλη.
 • Pietra Minerals της Ουρουγουάης. Αυτό είναι ένα ωραίο μικρό κατάστημα βράχου με ημιπολύτιμους λίθους όπως αχάτες, χαλαζία και αμέθυστες. Ακόμα κι αν δεν αγοράσετε τίποτα, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κοιτάξετε τριγύρω. Όταν ήμουν εκεί, ο ιδιοκτήτης μοίραζε ακόμη και μικρά βράχια δωρεάν σε κάθε επισκέπτη.

Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα μουσεία στην Colonia για να δείτε, όπως ένα Πορτογαλικό Μουσείο και ένα υψηλόβαθμο Μουσείο Τέχνης Origami. Υπάρχουν ακόμη και μερικές παραλίες που μπορείτε να επισκεφτείτε σε κοντινή απόσταση αν νοικιάσετε ποδήλατο!

Colonia Del Sacramento Ουρουγουάη ημερήσια εκδρομή από το Μπουένος Άιρες Αργεντινή Μοντεβιδέο

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην Colonia Del Sacramento σε μια ημερήσια εκδρομή

Βασιλική της Καθολικής Εκκλησίας του Ευλογημένου Μυστηρίου

Η Εκκλησία

Μονή Φάρων του Σαν Φρανσίσκο Χαβιέ

Ο φάρος

Πόσο καιρό να μείνετε στην Colonia

Μια ημερήσια εκδρομή είναι αρκετός χρόνος για να δείτε τα καλύτερα αξιοθέατα της Colonia Del Sacramento, αν και θα μπορούσατε εύκολα να μείνετε περισσότερο αν απολαμβάνετε τη χαλαρή αίσθηση της πόλης.

Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία και εστιατόρια για να σας κρατήσουν άνετα στην πόλη για αρκετές ημέρες και θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τον επιπλέον χρόνο για να εξερευνήσετε κάθε εκατοστό της ιστορικής συνοικίας και να δείτε όλα τα μουσεία με τον δικό σας ρυθμό.

Περισσότερες συμβουλές για την πόλη Colonia

 • Τι να φορέσω: Η Ουρουγουάη έχει το ίδιο κλίμα και θερμοκρασίες με το Μπουένος Άιρες, επομένως συνήθως μπορείτε να φοράτε καλοκαιρινά ρούχα τον περισσότερο χρόνο.
 • Που να μείνω: Δύο καλές επιλογές ξενοδοχείου είναι Posada del Angel ή Boutique Inn Las Terrazas.
 • Εστιατόρια: Τα μέρη για φαγητό στην Colonia τείνουν να είναι λίγο υπερτιμημένα λόγω του τουρισμού, αλλά το φαγητό είναι καλό. Ολοκλήρωση αγοράς λακκούβα μπιστρό ή σπίτι βιέρα.
 • Μετρητά: Μπορείτε συνήθως να πληρώσετε για πράγματα με δολάρια ΗΠΑ ή πέσο Αργεντινής, επομένως δεν χρειάζεται να αλλάξετε χρήματα σε πέσο Ουρουγουάης, ειδικά σε ημερήσια εκδρομή. Ορισμένα μέρη δέχονται ακόμη και Ευρώ ή Ρεάλ Βραζιλίας. Η μόνη εξαίρεση είναι τα μουσεία, που έχουν ένα μικρό αντίτιμο εισόδου που μπορεί να πληρωθεί μόνο με μετρητά της Ουρουγουάης, τίποτα άλλο. Υπάρχουν πολλά ΑΤΜ στην πόλη αν χρειαστεί.
 • Πιστωτικές κάρτες: Τα περισσότερα μέρη στην πόλη δέχονται πιστωτικές κάρτες, συμπεριλαμβανομένων εστιατορίων και ξενοδοχείων, επομένως αυτός είναι γενικά ο καλύτερος τρόπος να πληρώσετε για τα πάντα. Τα μικρά περίπτερα αναμνηστικών μπορούν να διατίθενται μόνο σε μετρητά.
 • WiFi: Η πόλη έχει καλή τηλεφωνική υποδοχή και μπορείτε να βρείτε γρήγορο WiFi σε πολλά εστιατόρια και ξενοδοχεία. Η παραμονή συνδεδεμένη δεν είναι πρόβλημα.

Colonia Del Sacramento Ουρουγουάη ημερήσια εκδρομή από το Μπουένος Άιρες Αργεντινή Μοντεβιδέο

Λουλούδια

Colonia Del Sacramento Ουρουγουάη ημερήσια εκδρομή από το Μπουένος Άιρες Αργεντινή Μοντεβιδέο

Δρόμοι της Colonia

 

Είναι η Ουρουγουάη ασφαλής;

Η Colonia Del Sacramento είναι μια ασφαλής και φιλική προς τους τουρίστες πόλη.

Παρόλο που η χώρα της Ουρουγουάης δεν έχει τέλειο ιστορικό ασφάλειας, η ήσυχη μικρή πόλη της Colonia ταξιδεύει από πολλούς διεθνείς τουρίστες κάθε μέρα και δεν μπόρεσα να βρω κανένα αρχείο για κανένα κακό περιστατικό που έχει συμβεί ποτέ εδώ .

Όταν επισκέφτηκα την Colonia, κουβαλούσα τη φωτογραφική μου μηχανή σε όλη την ιστορική συνοικία τραβώντας φωτογραφίες και είδα πολλούς άλλους φωτογράφους να κάνουν το ίδιο πράγμα με ρυθμίσεις που φαίνονταν πιο ακριβές από τις δικές μου.

Συνολικά, ένιωσα απόλυτα ασφαλής στην Colonia Del Sacramento. Απλώς λάβετε κανονικές προφυλάξεις και δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Αντίκες Vintage Αυτοκίνητο Αυτοκινήτου

Vintage αυτοκίνητο

Αξίζει η Colonia;

Ναι, θα έλεγα ότι η Colonia αξίζει τον κόπο. Παρόλο που δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε στην Colonia Del Sacramento, εξακολουθεί να είναι μια απολαυστική πόλη για επίσκεψη.

Το ταξίδι μου στην Ουρουγουάη ήταν μια καλή εμπειρία από κάθε άποψη και ήταν διασκεδαστικό να βλέπω μια νέα χώρα και να τη διαγράφω από τη λίστα μου χωρίς να πληρώσω για ακριβές πτήσεις.

Το καλύτερο από όλα, η Colonia ήταν εύκολη και ξεκούραστη, καθώς είχα ήδη εξαντληθεί από πολλές πεζοπορίες και περιηγήσεις στα αξιοθέατα Παταγονία και Καταρράκτες Iguazu!

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.