You are currently viewing 17 καλύτερα πράγματα να κάνετε στο νησί της Αρούμπα (διασκέδαση, παιδιά, ζευγάρια)

17 καλύτερα πράγματα να κάνετε στο νησί της Αρούμπα (διασκέδαση, παιδιά, ζευγάρια)

Το μικρό νησί της Καραϊβικής Αρούμπα είναι κυρίως γνωστό για τις όμορφες παραλίες του και τον τροπικό καιρό, αλλά υπάρχουν επίσης πολλά διασκεδαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην Αρούμπα για ζευγάρια, οικογένειες με παιδιά και άλλους ταξιδιώτες.

Παρόλο που είναι ένα μικρό νησί, η Αρούμπα φιλοξενεί το Εθνικό Πάρκο Arikok, όπου μπορείτε να απολαύσετε πεζοπορία, ιππασία και ATV off-roading, ενώ το νησί έχει επίσης σπηλιές, φυσικές γέφυρες βράχου, φάρο και άλλες γραφικές φωτογραφίες .

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν επίσης κάποιες διασκεδαστικές δραστηριότητες άγριας ζωής στην Αρούμπα, όπως η φάρμα των πεταλούδων και η περίφημη παραλία Flamingo στο νησί της Αναγέννησης, όπου μπορείτε να ταΐσετε και να φωτογραφίσετε τα φιλικά ροζ φλαμίνγκο ενώ περιφέρονται στο νησί.

Περάσαμε πολύ χρόνο εξερευνώντας το νησί της Αρούμπα πρόσφατα και είχαμε μια έκρηξη. Είναι ασφαλές, εύκολο να φτάσετε εκεί από την Αμερική και αρκετά φιλικό προς τον προϋπολογισμό. Το καλύτερο από όλα είναι ότι υπάρχουν δεκάδες πεντακάθαρες παραλίες με λευκή άμμο στην Αρούμπα με καθαρά γαλάζια νερά. Είναι ένα υπέροχο μέρος για να ξεφύγετε από το χειμώνα.

Αυτός ο ταξιδιωτικός οδηγός είναι η πλήρης λίστα με τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο νησί της Αρούμπα!

 

Πού να μείνετε στην Αρούμπα

 

Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο νησί Αρούμπα

1. Απολαύστε τις παραλίες

Η Αρούμπα είναι γνωστή για τις εκπληκτικές παραλίες της με λευκή άμμο και μπορείτε να βρείτε υπέροχες σε κάθε γωνιά του νησιού! Η χαλάρωση στην παραλία και η απόλαυση του ήλιου και της θάλασσας ήταν ίσως το αποκορύφωμα της εποχής μας στην Αρούμπα.

Το πιο πολυσύχναστο και δημοφιλές σημείο στην Αρούμπα είναι το Palm Beach, όπου μπορείτε να βρείτε πολυώροφα θέρετρα μαζί με πολλά εστιατόρια και μπαρ, καταστήματα και δραστηριότητες για θαλάσσια σπορ.

Ωστόσο, μερικές από τις αγαπημένες μας παραλίες με λευκή άμμο στην Αρούμπα ήταν η παραλία Arashi, η Baby Beach και η Eagle Beach. Όλα αυτά είναι όμορφα, με ωραίο κολύμπι και δωρεάν παλάπα (αχυροσκεπείς ομπρέλες). Αυτές οι παραλίες είναι αρκετά δημοφιλείς τώρα, αλλά δεν είναι πολύ ανεπτυγμένες, με βασικές εγκαταστάσεις όπως τουαλέτες και ένα ή δύο καφέ. Έκαναν καλή δουλειά να κρατούν τα πράγματα απλά!

Αν ψάχνετε για πραγματικά υπανάπτυκτες παραλίες, μπορείτε να βρείτε κυρίως αυτές στις ερημικές βόρειες και ανατολικές πλευρές του νησιού, συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Πάρκου Arikok. Μερικά από αυτά δεν είναι καλά για κολύμπι λόγω ισχυρών κυμάτων και ρευμάτων, αλλά είναι ωραία για μοναξιά και τοπία.

Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ορισμένες παραλίες στην Αρούμπα (όπως η Boca Grandi) προσφέρουν επίσης εξαιρετικές ευκαιρίες kitesurfing λόγω του σταθερού ανέμου, ενώ υπάρχει ακόμη και μια ενδιαφέρουσα παραλία με μαύρη πέτρα κοντά στο Εθνικό Πάρκο Arikok!

Διαβάστε περισσότερα: Οι καλύτερες παραλίες της Αρούμπα

Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο νησί της Αρούμπα Διασκέδαση Παιδιά Ζευγάρια Eagle Beach Fofoti Tree

Η Eagle Beach είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες παραλίες της Αρούμπα!

 

2. Δείτε The Flamingos At Renaissance Island

Μιλώντας για παραλίες, πρέπει να περάσετε τουλάχιστον μία μέρα βλέποντας τη διάσημη παραλία Flamingo της Αρούμπα στο νησί της Αναγέννησης, όπου περίπου δώδεκα φωτογενή φλαμίνγκο περιφέρονται ελεύθερα στο νησί. Είναι μια διασκεδαστική εμπειρία για παιδιά και ενήλικες και μπορείτε να ταΐσετε τα φλαμίνγκο ή να τραβήξετε φωτογραφίες μαζί τους.

Αυτό το μικρό ημι-ιδιωτικό νησί είναι μέρος του Renaissance Wind Creek Resort , και είναι δωρεάν να το επισκεφτείτε αν μένετε στο ξενοδοχείο, διαφορετικά, αν είστε ξένοι, μπορείτε να αγοράσετε ένα ημερήσιο πάσο για να επισκεφθείτε το νησί των φλαμίνγκο. Είναι λίγο ακριβό, αλλά αξίζει τον κόπο για τη μοναδική εμπειρία.

Εκτός από τα φλαμίνγκο, υπάρχει επίσης μια δεύτερη παραλία στο νησί της Αναγέννησης που ονομάζεται Iguana Beach, όπου μπορείτε να δείτε περιστασιακά φιλικά ιγκουάνα να περιφέρονται τριγύρω. Και οι δύο παραλίες στο Renaissance είναι αριστοκρατικές και όμορφες, με ωραίο κολύμπι, εστιατόρια και εγκαταστάσεις.

Συνολικά, είτε είστε ρομαντικό ζευγάρι είτε οικογένεια με παιδιά, αυτό είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην Αρούμπα!

Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο νησί της Αρούμπα Διασκεδαστικά Παιδικά Ζευγάρια Φλαμίνγκο

Η Αρούμπα είναι διάσημη για τα φλαμίνγκο στο νησί της Αναγέννησης

 

3. Εξερευνήστε το Εθνικό Πάρκο Arikok

Το Εθνικό Πάρκο Arikok καλύπτει σχεδόν το 20 τοις εκατό του νησιού της Αρούμπα, με βραχώδη θέα στις ακτές, παραλίες, άγρια ​​ζωή, σπηλιές, πισίνες παλίρροιας, φυσικές γέφυρες και λόφους καλυμμένους με κάκτους.

Το Arikok είναι ένα σχετικά απλό πάρκο και δεν θα το θεωρούσα ισοδύναμο με τα εθνικά πάρκα των ΗΠΑ, αλλά εξακολουθεί να αξίζει να εξερευνήσετε αυτό το μέρος όσο βρίσκεστε στην Αρούμπα.

Θυμηθείτε να φοράτε καπέλο και αντηλιακό και να έχετε μαζί σας άφθονο νερό. Αυτό είναι το πιο απομακρυσμένο μέρος του νησιού Αρούμπα και σε ορισμένες περιοχές του πάρκου μπορείτε να περπατήσετε για αρκετή ώρα χωρίς να δείτε κανέναν.

Μπορείτε να οδηγήσετε με το δικό σας όχημα και να εξερευνήσετε αυτό το πάρκο με τα πόδια (πεζοπορία κατά μήκος της ακτής), ή μπορείτε να κάνετε ιππασία ή να συμμετάσχετε σε μια περιήγηση εκτός δρόμου ATV / UTV !

Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο νησί της Αρούμπα Διασκέδαση για παιδιά Ζευγάρια Arikok National Park Drone

Εθνικό Πάρκο Arikok — ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο νησί Αρούμπα!

 

4. Εγγραφείτε σε μια περιήγηση εκτός δρόμου ATV / UTV

Αν θέλετε να κάνετε κάτι διασκεδαστικό και συναρπαστικό στην Αρούμπα, υπάρχουν πολλές εκδρομές ATV και UTV που επισκέπτονται το Εθνικό Πάρκο Arikok και άλλα μέρη του νησιού, όπως η φυσική γέφυρα και η φυσική πισίνα.

Τα UTV είναι πιο ήμερα και φιλικά προς την οικογένεια, ενώ τα ATV (4 τροχούς για έναν μόνο αναβάτη) είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να απομακρύνετε τη βρωμιά. Το GetYourGuide έχει εκδρομές εκτός δρόμου που περιλαμβάνουν δωρεάν παραλαβή και αποβίβαση από το ξενοδοχείο και, στη συνέχεια, μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα για έως και 4 ώρες δράσης εκτός δρόμου.

Οι στάσεις περιηγήσεων συνήθως περιλαμβάνουν μέρη όπως τα ερείπια του χρυσόμυλου Bushiribana, τη φυσική γέφυρα, τη φυσική πισίνα Conchi και το παρεκκλήσι Alto Vista. Είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο νησί της Αρούμπα!

Κάντε κράτηση τώρα: Aruba ATV / UTV Off-Roading Tour

5. Πηγαίνετε με ιππασία στην παραλία

Η ιππασία είναι μια άλλη διασκεδαστική δραστηριότητα που είναι δημοφιλής στις παραλίες της Αρούμπα, συμπεριλαμβανομένων γραφικών τοποθεσιών όπως το Dos Playas, το Wariruri και το Εθνικό Πάρκο Arikok.

Το GetYourGuide έχει εκδρομές ιππασίας που περιλαμβάνουν δωρεάν παραλαβή από το ξενοδοχείο και μεταφορά σε ράντσο και, στη συνέχεια, μπορείτε να περάσετε μερικές ώρες ιππεύοντας καλά εκπαιδευμένα άλογα στην παραλία. Οι αρχάριοι και τα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτές τις περιηγήσεις με έναν ξεναγό που περπατά δίπλα στο άλογο, αν θέλετε, και οι έμπειροι αναβάτες μπορούν να κανονίσουν.

Είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα με ωραίες φωτογραφίες και προβολές φόντου, και οι οδηγοί είναι πρόθυμοι να τραβήξουν φωτογραφίες για εσάς καθώς πηγαίνετε.

Κάντε κράτηση τώρα: Αρούμπα Ιππασία

6. Δείτε τις φυσικές γέφυρες

Το νησί της Αρούμπα φιλοξενεί πολλές φυσικές πέτρινες γέφυρες που σχηματίστηκαν από τη θαλάσσια διάβρωση με τα χρόνια.

Η πιο δημοφιλής βραχογέφυρα στην Αρούμπα είναι αυτή στον κόλπο Andicuri, την οποία επισκέπτονται πολλές ημερήσιες εκδρομές τώρα. Στην πραγματικότητα υπήρχαν δύο φυσικές γέφυρες σε αυτήν την τοποθεσία. Το ένα είναι μερικώς κατεστραμμένο τώρα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα προσεγμένο σημείο.

Ωστόσο, η καλύτερη πέτρινη γέφυρα στην Αρούμπα είναι στην πραγματικότητα λίγο πιο δύσκολο να βρεθεί και δεν την έχουν επισκεφτεί ακόμα περιηγήσεις. Μιλάω για τη φυσική γέφυρα Seroe Colorado, η οποία βρίσκεται στη νότια γωνία του νησιού Αρούμπα. Μπορείτε να το βρείτε στον χάρτη εδώ .

Η γέφυρα Seroe Colorado είναι εκπληκτική και μοιάζει σχεδόν με κορνίζα για τον ωκεανό! Μπορείτε να το επισκεφθείτε οδηγώντας στο San Nicolas με το δικό σας όχημα και στη συνέχεια κάνοντας μια σύντομη (αλλά δύσκολη) πεζοπορία 10 λεπτών στους βράχους.

Η διαδρομή προς αυτή τη φυσική γέφυρα είναι ασήμαντη και το μονοπάτι είναι λίγο δόλιο. Συνιστάται μόνο για σίγουρους ανθρώπους με καλά παπούτσια, αλλά η προσπάθεια αξίζει τον κόπο!

Φυσική γέφυρα Seroe Colorado

Φυσική γέφυρα Seroe Colorado

 

7. Επισκεφθείτε το The California Lighthouse

Ένα από τα πιο γνωστά ορόσημα στην Αρούμπα είναι ο Φάρος της Καλιφόρνια. Βρίσκεται στη βόρεια γωνία του νησιού και πήρε το όνομά του από το ατμόπλοιο California, το οποίο ναυάγησε εκεί κοντά το 1891.

Είναι δωρεάν να θαυμάσετε τον φάρο και να τραβήξετε φωτογραφίες από το εξωτερικό, ή μπορείτε να πληρώσετε μια μικρή χρέωση για να ανεβείτε στην κορυφή του πύργου και να απολαύσετε θέα 360 μοιρών στο νησί της Αρούμπα.

Ο φάρος είναι ανοιχτός καθημερινά και δεν χρειάζεται κράτηση για να πάτε στην κορυφή. Το ηλιοβασίλεμα είναι επίσης μια ωραία στιγμή για επίσκεψη. Μπορείτε να οδηγήσετε μόνοι σας στον φάρο ή υπάρχουν ημερήσιες εκδρομές που περιλαμβάνουν αυτό το σημείο ως μία από τις στάσεις τους.

Αυτός ο φάρος χτίστηκε αρχικά το 1916 και στη συνέχεια γυαλίστηκε με εργασίες αποκατάστασης το 2016 για την 100ή επέτειό του. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην παραλία Arashi στη βόρεια Αρούμπα, επομένως είναι ένα υπέροχο μέρος για να επισκεφθείτε μαζί με τον Arashi!

Κάντε κράτηση τώρα: Aruba Highlights Tour

Τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο νησί της Αρούμπα Fun Kids Couples California Lighthouse Drone

Φάρος Καλιφόρνια

 

8. Eat Fruit Bowls στο Eduardo’s Beach Shack

Για μια αναζωογονητική απόλαυση στο Palm Beach, ρίξτε μια ματιά στο Eduardo’s Beach Shack. Έχουν μπολ smoothie με φρέσκα φρούτα, καθώς και χαβανέζικο πόκε με λαχανικά.

Μπορείτε να επιλέξετε από συστατικά φρούτων όπως μπανάνα, ακτινίδιο, μάνγκο και ανανά, καθώς και παγωτό. Μην περιμένετε τιμές όπως το Μπαλί, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα υπέροχο σνακ για μια ζεστή μέρα στην παραλία!

Το Eduardo’s βρίσκεται ακριβώς κοντά στις παλάπας (αχυροσκεπείς ομπρέλες) στο Palm Beach, οπότε είναι εύκολο να φτάσετε εκεί. Μπορείτε να το βρείτε στον χάρτη εδώ . Υπάρχει συνήθως μια ουρά για παραγγελία, αλλά πηγαίνει γρήγορα.

Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο νησί της Αρούμπα Διασκέδαση για παιδιά Ζευγάρια Palm Beach Eduardos Fruit

Eduardo’s Beach Shack

 

9. Επισκεφθείτε το The Butterfly Farm

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην Αρούμπα με παιδιά (ή χωρίς) είναι η Φάρμα Πεταλούδων κοντά στο Παλμ Μπιτς, η οποία περιλαμβάνει εξωτικά είδη από την Αφρική, την Αυστραλία, την Κίνα, τη Νότια Αμερική και τη Νοτιοανατολική Ασία.

Αυτό το μικρό διχτυωτό πάρκο φιλοξενεί εκατοντάδες πολύχρωμες πεταλούδες που ζουν σε ένα περιβάλλον τροπικού κήπου και μπορείτε να το περπατήσετε σε περίπου μισή ώρα, αν και αν είστε λάτρης της φύσης, θα θέλετε να μείνετε περισσότερο, ειδικά αν έχετε μία κάμερα.

Το εισιτήριο εισόδου στο Butterfly Farm είναι καλό για όλη τη διαμονή σας, επομένως αφού πληρώσετε μία φορά, μπορείτε να επιστρέψετε δωρεάν αργότερα στις διακοπές σας όσες φορές θέλετε.

Υπάρχει επίσης μια δωρεάν περιήγηση που περιλαμβάνεται σε όλα τα εισιτήρια, αν και είναι προαιρετική, οπότε αν προτιμάτε απλώς να περπατήσετε στο πάρκο και να τραβήξετε φωτογραφίες ξεχωριστά, μπορείτε να το κάνετε κι αυτό. Το απολαύσαμε!

Butterfly Farm Park Kids

Η φάρμα των πεταλούδων της Αρούμπα

 

10. Κάντε μια γραφική κρουαζιέρα με σκάφος

Μια γραφική κρουαζιέρα με σκάφος κατά μήκος της ακτογραμμής της Αρούμπα μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε το νησί από άλλη οπτική γωνία και συνήθως έχουν ανοιχτό μπαρ ή δραστηριότητες για κολύμβηση με αναπνευστήρα.

Το GetYourGuide έχει εκδρομές με σκάφος στην Αρούμπα που επισκέπτονται διάφορες τοποθεσίες για κολύμβηση με αναπνευστήρα, συμπεριλαμβανομένου του ναυαγίου Antilla από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και γραφικά σημεία όπως ο ύφαλος κοντά στην παραλία Boca Catalina. Περιλαμβάνουν επίσης δωρεάν παραλαβή και αποβίβαση από το ξενοδοχείο.

Έχουν επίσης μερικές πολυτελείς κρουαζιέρες που είναι ιδανικές για ζευγάρια, με δείπνο 4 πιάτων που ετοιμάζει ένας έμπειρος σεφ. Εάν αισθάνεστε ρομαντικοί, μια ωραία βόλτα με βάρκα είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην Αρούμπα!

Κάντε κράτηση τώρα: Εκδρομή με σκάφος στην Αρούμπα / Κρουαζιέρα με δείπνο

11. Δείτε The Giant Red Anchor

Αν τυχαίνει να επισκέπτεστε την περιοχή San Nicolas, μια άλλη διασκεδαστική φωτογραφία είναι η γιγάντια κόκκινη άγκυρα που μπορεί να βρεθεί λίγο έξω από την πόλη.

This landmark is dedicated to the seamen who have lost their lives at sea over the years, and it has nice views of the Aruba coastline in the background. The anchor is 15.5 feet tall (4.7 meters) and weighs almost 48,000 pounds (21,700 kilos)!

If you have a rental car, it’s easy to stop here on your way to Baby Beach, Boca Grandi, or other sights in the southern corner of Aruba.

San Nicolas Big Red Anchor

The big red anchor at San Nicolas

 

12. Watch The Sunset

Aruba has wonderful sunsets, and watching the sun go down is one of our favorite activities on the island, whether you choose to see it on a beach or from a boat!

Any of the west-facing beaches on the island are great for sunset, although our favorites are Arashi Beach, Eagle Beach, and Hadicurari Beach, where you can watch the boats passing in the sunset.

Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να κλείσετε μια κρουαζιέρα με καταμαράν στο ηλιοβασίλεμα και να απολαύσετε το τοπίο από κοντά! Έχουν αυτές τις εκδρομές κάθε μέρα και η θέα είναι εκπληκτική.

Κάντε κράτηση τώρα: Aruba Sunset Cruise

Sunset Sunrise Arashi Beach Αρούμπα

Ηλιοβασίλεμα στην παραλία Arashi — ένα από τα αγαπημένα μας ηλιοβασιλέματα στο νησί!

 

13. Κολυμπήστε στη φυσική πισίνα

Η φυσική πισίνα Conchi είναι ένα από τα πιο διάσημα σημεία στο Εθνικό Πάρκο Arikok. Είναι μια όμορφη τυρκουάζ παλίρροια πισίνα στην οποία μπορείτε να κολυμπήσετε, που περιβάλλεται από έναν τοίχο βράχων που σας προστατεύει από τα κύματα που σκάνε.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να φτάσετε στη φυσική πισίνα. Μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο και να οδηγήσετε μόνοι σας εκεί, αν και ο δρόμος είναι κατάλληλος μόνο για τζιπ και άλλα οχήματα 4×4 με μεγάλη απόσταση, γι’ αυτό έχετε αυτό υπόψη.

Μπορείτε επίσης να φτάσετε στη φυσική πισίνα Conchi κάνοντας πεζοπορία από την παραλία Daimari, αλλά θυμηθείτε να έχετε μαζί σας καπέλο, αντηλιακό και άφθονο νερό. Θα θελήσετε να παρκάρετε στην κορυφή του λόφου, πριν από το ράντσο, γιατί ο δρόμος είναι πολύ αυλακωμένος με τεράστιες λακκούβες.

Ένας άλλος δημοφιλής τρόπος για να φτάσετε εκεί είναι να συμμετάσχετε σε μια περιήγηση εκτός δρόμου Jeep. Αυτή μπορεί να είναι μια διασκεδαστική εμπειρία και οι τιμές είναι αρκετά λογικές για ένα ολοήμερο ταξίδι.

Κάντε κράτηση τώρα: Περιήγηση με Jeep Natural Pool

14. Ανεβείτε στους βράχους Casibari

Ο σχηματισμός βράχου Casibari είναι ένα τακτοποιημένο μικρό ελεύθερο σημείο στην κεντρική Αρούμπα, όπου μπορείτε να ανεβείτε στην κορυφή ενός βράχου και να απολαύσετε τη γραφική θέα του νησιού.

Υπάρχει μια σκάλα στην κορυφή των βράχων, επομένως είναι αρκετά εφικτό για όλες τις ηλικίες, αν και πρέπει ακόμα να δουλέψετε γι’ αυτό. Μπορείτε να φτάσετε στην κορυφή μέσα σε λίγα μόνο λεπτά αναρρίχησης. Η πλατφόρμα στην κορυφή είναι περιφραγμένη για ασφάλεια, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να προσέχετε τα μικρά παιδιά.

Από την κορυφή των βράχων, έχετε υπέροχη θέα στο νησί της Αρούμπα και στο λόφο Hooiberg, που είναι ένα από τα ψηλότερα σημεία του νησιού. Μην περιμένετε κάτι πολύ εντυπωσιακό, αλλά αξίζει να το επισκεφτείτε!

Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Aruba Island Fun Kids Couples Casibari Rock Formation

Ο μοναδικός σχηματισμός βράχου Casibari

 

15. Επισκεφθείτε ένα καταφύγιο ζώων

Η Αρούμπα φιλοξενεί πολλά καταφύγια ζώων, όπως ένα αγρόκτημα στρουθοκαμήλων, ένα καταφύγιο γαϊδάρων και τον κήπο των ζώων Philip’s, που είναι ένα πάρκο για περισσότερα από 50 είδη διασωθέντων θηλαστικών, ερπετών, πουλιών και ζώων φάρμας, με συναντήσεις τροφής και χαϊδεύματος.

Το GetYourGuide έχει μια ημερήσια εκδρομή «γνωρίστε τα ζώα» που επισκέπτεται και τα τρία αυτά καταφύγια ζώων και μέρος των εσόδων διατίθεται για τη συντήρηση του πάρκου και τη φροντίδα των ζώων.

Αυτή η περιοδεία περιλαμβάνει επίσης δωρεάν παραλαβή και αποβίβαση από ξενοδοχεία και κρουαζιερόπλοια στην Αρούμπα, ώστε να μπορείτε να κάνετε κράτηση για την περιήγηση από οπουδήποτε στο νησί και θα αναλάβουν όλη τη μεταφορά για εσάς.

Πώς να οδηγείτε το δρομολόγιο 10 ημερών στην περιφερειακή οδό της Ισλανδίας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Κάντε κράτηση τώρα: Aruba Animals Tour

16. Επισκεφθείτε το The Aloe Factory

Από το 1890, η εταιρεία Royal Aruba Aloe καλλιεργεί, συγκομίζει και επεξεργάζεται επιτόπου αλόη στην τοποθεσία της στην Αρούμπα, και υποτίθεται ότι είναι από τις καλύτερες στον κόσμο.

Κάποια στιγμή, το 1920, τα πεδία αλόης κάλυπταν τα δύο τρίτα του νησιού Αρούμπα! Σήμερα, η εταιρεία κάνει δωρεάν ξεναγήσεις στο εργοστάσιο και στο μουσείο, όπου μπορείτε να δείτε πώς φτιάχνεται η αλόη, ενώ έχουν επίσης ένα κατάστημα όπου μπορείτε να αγοράσετε μερικά από τα προϊόντα της για περιποίηση δέρματος, μαλλιών και αντηλιακής φροντίδας.

Η αλόη είναι πολύ φυσικά υγιής και είναι η τέλεια λύση για το ηλιακό έγκαυμα που μπορεί να λάβετε στις διακοπές σας στην Αρούμπα!

Aloe Factory Museum Field Plants

Aloe Factory — ένα από τα καλύτερα δωρεάν πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην Αρούμπα

 

17. Ανεβείτε στον λόφο Hooiberg

Ο λόφος Hooiberg στην κεντρική Αρούμπα είναι το δεύτερο ψηλότερο σημείο στο νησί της Αρούμπα, με υψόμετρο 165 μέτρα (541 πόδια).

Θα νομίζατε ότι είναι το ψηλότερο, αλλά ο λόφος Jamanota στο Εθνικό Πάρκο Arikok είναι λίγο ψηλότερος. Το όνομα «Hooiberg» σημαίνει άχυρα στα ολλανδικά, παρεμπιπτόντως, και προέρχεται από το σχήμα του λόφου.

Αν και μπορεί να φαίνεται τρομακτικό, το Hooiberg δεν είναι πολύ δύσκολο να αναρριχηθεί και οι κατάλληλοι πεζοπόροι μπορούν να φτάσουν στην κορυφή σε μόλις 20 λεπτά. Έχει πλακόστρωτα σκαλοπάτια μέχρι την κορυφή, αν και υπάρχουν εκατοντάδες σκαλιά!

Αυτή είναι μια καλή προπόνηση, οπότε θα απέφευγα να την κάνω στη μέση της ημέρας, όταν οι θερμοκρασίες είναι οι πιο καυτές. Πρέπει οπωσδήποτε να έχετε μαζί σας ένα καπέλο και άφθονο νερό.

Τα 11 καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην Πόλη του Μεξικού το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Από την κορυφή, έχετε εκπληκτική θέα σε ολόκληρο το νησί της Αρούμπα, μέχρι τη Βενεζουέλα στη Νότια Αμερική. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για την ανατολή ή τη δύση του ηλίου!

Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο νησί της Αρούμπα Διασκεδαστικά Παιδικά Ζευγάρια Hooiberg Hill

Ο λόφος Hooiberg είναι ένα από τα ψηλότερα σημεία στο νησί της Αρούμπα

 

Χάρτης με τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο νησί Αρούμπα

Ακολουθεί ένας διασκεδαστικός χάρτης με μερικά από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο νησί της Αρούμπα, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τις παραλίες, πάρκα, μονοπάτια πεζοπορίας, καφετέριες, φάρο και άλλες δραστηριότητες.

Μπορείτε να κάνετε κλικ στα εικονίδια στον χάρτη για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για κάθε σημείο ενδιαφέροντος, αλλά έχετε υπόψη ότι ορισμένες από τις τοποθεσίες σε αυτόν τον χάρτη μπορεί να είναι κατά προσέγγιση.

Αεροπορικά εισιτήρια για Πράγα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ξενοδοχεία Αρούμπα

Πώς να Περιηγηθείτε στο νησί Αρούμπα

Η Αρούμπα είναι ένα αρκετά μικρό νησί, αλλά αν μένετε περισσότερο και θέλετε να κάνετε πολλές εξερευνήσεις, τότε είναι καλή ιδέα να νοικιάσετε αυτοκίνητο και να οδηγήσετε μόνοι σας. Χρησιμοποιήσαμε το DiscoverCars και είχαμε μια εξαιρετική εμπειρία.

Τα περισσότερα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην Αρούμπα μπορείτε να τα βρείτε με οποιοδήποτε τυπικό αυτοκίνητο ή SUV. Ένα Jeep ή άλλο όχημα 4×4 δεν απαιτείται πραγματικά για τους περισσότερους ανθρώπους, αν και μπορεί να είναι χρήσιμο εάν θέλετε πραγματικά να είστε τολμηροί και να κάνετε πολλές εξερευνήσεις.

Εάν έχετε μόνο μια σύντομη διαμονή στην Αρούμπα, τότε οι ημερήσιες εκδρομές μπορεί να είναι μια καλή ιδέα και η ευκολία είναι δύσκολο να ξεπεραστεί. Μπορείτε επίσης να μετακινηθείτε στο νησί με τα πόδια, λεωφορείο ή ταξί, αν και αυτές οι επιλογές δεν είναι τόσο ευέλικτες και αποτελεσματικές όσο ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, εκτός εάν έχετε ένα πολύ απλό δρομολόγιο.

Η οδήγηση στην Αρούμπα είναι πολύ εύκολη, ειδικά αν είστε Αμερικανός, αφού οι Arubans οδηγούν στη δεξιά πλευρά του δρόμου και δεν χρειάζεστε Διεθνή Άδεια Οδήγησης (IDP) εκτός από την κανονική άδεια οδήγησης από το σπίτι σας.

Κάντε κράτηση τώρα: Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Αρούμπα

 

Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο νησί της Αρούμπα Διασκεδαστικά ζευγάρια για παιδιά με καγιάκ Savaneta Beach

Υπέροχες παραλίες προς όλες τις κατευθύνσεις!

 

Περισσότερα διασκεδαστικά πράγματα να κάνετε στην Αρούμπα

Ευχαριστώ που ψάξατε! Ελπίζω να σας άρεσε αυτός ο ταξιδιωτικός οδηγός και η λίστα με μερικά από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο νησί της Αρούμπα.

Μην ξεχάσετε να δείτε την πλήρη λίστα μου με τις καλύτερες παραλίες στο νησί της Αρούμπα !

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.